Veelgestelde vragen Online Collectebus


Hoe maak ik mijn eigen online collectebus aan?

Dit kunt u doen via de website https://supportcasper.digicollect.nl/. Daarna zijn er twee mogelijkheden:

  • Via een Facebook account. Je plaatst nog niets op Facebook maar alleen de inloggegevens en profielfoto worden van Facebook gebruikt. Dit is de snelste methode.
  • Registreren kan ook via je e-mailadres. Dan kies je vervolgens zelf een wachtwoord en profielfoto.

Na aanmelding krijg je van ons jouw persoonlijke pagina. Deze persoonlijke pagina kun je op social media, via e-mail of WhatsApp verspreiden. Jouw familie en vrienden kunnen op deze pagina heel eenvoudig anoniem een online donatie in jouw collectebus doen

Hoe vinden mensen die willen doneren mijn online collectebus?

Op de website https://supportcasper.digicollect.nl/.  ziet je rechtsboven een zoekveld ‘Zoek een collectant’. Door hier (een deel van) de naam van een collectant te typen vindt u zijn of haar online collectebus.

Ik heb een account aangemaakt, maar wil een andere foto.

Je foto kun je aanpassen wanneer je ingelogd bent. Klik rechts bovenin de website op het poppetje en kies voor 'profiel wijzigen'. Hier kun je je profielfoto wijzigen.

Hoe kan ik doneren?

Kies een specifieke collectebus of doneer in de collectebus van Casper

Welke betaalmethoden zijn er beschikbaar?

De donatie kan eenvoudig via iDEAL of een eenmalige incasso gedaan worden. Voor de incasso vragen we het IBAN rekeningnummer.

Hoe zet ik mijn Online Collectebus op mijn mobiele telefoon?

Ga allereerst naar intenet op je mobiele telefoon. Als je via https://supportcasper.digicollect.nl/ jouw eigen collectebus hebt gevonden kun je het adres in je browser kopiëren of opslaan als favoriet. Zo heb je jouw eigen Online Collectebus altijd bij de hand.

Waarom kom ik bij het doneren € 0,40 transactiekosten tegen?

Dit zijn de gemiddelde kosten van een geldtransactie. Door hierin bij te dragen (het vinkje aan te laten staan) vergroot u de opbrengst voor Support Casper.

Wanneer wordt mijn online collectebus geleegd?

Alle bussen van de online collectanten worden eind van de Support Casper Campagne Maand geleegd Je kunt daarna uiteraard weer een nieuwe collectebus aanmaken. Voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum.

Kan ik ook een Tikkie sturen?
Ja, je kunt ook een Tikkie sturen. Ga hiervoor naar je persoonlijke pagina. Klik bij de manieren van delen op ‘Stuur een Tikkie’. Kies dan eerst een bedrag of laat de donateur het bedrag bepalen (dat is vriendelijker en levert ook nog vaak een hoger bedrag op) en bepaal hoe je jouw Tikkie wilt delen. Dit kan via WhatsApp of via e-mail. Wanneer de ontvanger op de link in het bericht klikt, ziet hij of zij het door jou gekozen bedrag en kan het geld direct via iDEAL overmaken. De donatie komt dan meteen in jouw collectebus terecht.

Hoe verwijder ik mijn online collectebus?

Stuur een e-mail aan info@supportcasper.nl en wij verwijderen dan de online collectebus voor je.