Hans van Breukelen

50 Donateurs
€ 1.407 Opgehaald

Ik collecteer omdat:

 De diagnose alvleesklierkanker is nu nog en doodvonnis.

Mijn naam is Hans van Breukelen. Sinds 2019 ben ik ambassadeur van Support Casper. In oktober 2009 verloor ik mijn vrouw Karen aan alvleesklierkanker. Mijn jeugdliefde, die ik op zeventienjarige leeftijd op de havo had leren kennen en waarmee ik 36 jaar lief en leed heb mogen delen. Bovendien een geweldige moeder van onze drie kinderen.

Door aanhoudend gewichtsverlies en steeds vaker voorkomende buik- en rugpijn hebben we een specialist bezocht. Er kon geen diagnose voor Karen worden gesteld, waardoor wij werden doorverwezen naar het AMC. De arts ter plekke heeft enkele stents geplaatst ter hoogte van Karens alvleesklier, wat de pijn wel wegnam. Op 16 december van dat jaar kregen we de diagnose dat Karen door alvleesklierkanker was getroffen. Levensverwachting: zes tot negen maanden.

 Toen wij in 2009 hoorden dat Karen getroffen was door alvleesklierkanker heb ik dr. Richel, arts in het AMC, gevraagd of ik ergens ter wereld, bij de beste specialist, nog een second opinion kon aanvragen. Hij antwoordde: “Dan hoef je niet ver te reizen, want die zit in Rotterdam en dat is prof. dr. Casper van Eijck”. Zo zijn wij met Casper in aanraking gekomen. Met zijn warme en oprechte belangstelling en kennis, die ik nog elke dag waardeer. 

Klik hier voor meer informatie over Support Casper

 

Stuur een Tikkie